Värmepump trollhättan

Få hjälp med din värmepump i Trollhättan

Försäljning, installation och service av värmepumpar

Välkommen till Hisingens Kylservice AB – ett kvalitativt företag benäget i Trollhättan, som dagligen hjälper kunder med allt som hör värmepumpar till. Vi vänder oss till både företagare och privatpersoner, och hjälper till med både små och stora arbeten.

Utöver service, installation och försäljning av värmepumpar finns vi till hands när du som kund behöver service av din luftkonditionering, samt när du vill installera nya kyl- eller frysrum.

Värmepumpar – service av Hisingens Kylservice AB

När en värmepump krånglar är det bäst att ta hjälp av riktiga proffs. Vi på Hisingens Kylservice har tack vare vår långa erfarenhet och stora kompetens inom branschen möjlighet att hjälpa till med allt som du kan tänkas behöva med din värmepump.

Vi jobbar med de flesta märken som förekommer inom värmepumpar, och har bland annat erfarenhet av svenska märken så som IVT, Bosch, CTC, Thermia och Panasonic/Sverigepumpen. Framförallt arbetar vi dock med Nibe, som vi på Hisingens Kylservice AB är serviceombud för. Förutom svenska märken hjälper vi även till och servar både japanska och koreanska märken som exempelvis Toshiba, Daikin, Mitsubishi, LG och Samsung.

Kundbemötande & garantier

Hos oss är ett bra kundbemötande viktigt. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga hos oss som företag, och att man alltid ska kunna lämna vårt samarbete helt nöjd. Just därför ser vi alltid till att skapa en rak och god kontakt med alla våra kunder, så att vi lätt ska kunna arbeta efter kunden i frågas önskemål och behov.

Vi utför alla våra arbeten med stor noggrannhet och effektivitet. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med någonting, kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar eventuella fel.

Har du några frågor eller funderingar kring de tjänster som vi erbjuder? Tveka inte på att höra av dig till oss, så svarar vi så snart vi kan!