Installation & Service av värmepump

Anlita oss när du behöver installera eller serva din värmepump

Vi är auktoriserat ombud för Nibe samt certifierad Sverigepumpsexpert. Vi har även mångårig erfarenhet av övriga svenska märken så som IVT, Bosch, CTC samt Thermia. När det gäller Japanska och Koreanska märken förekommer det att vi servar Daikin, Toshiba, Mitsubishi, LG samt Samsung.

Vårat huvudsakliga upptagningsområde är Trollhättan och Vänersborg samt Lilla Edet men vi är relativt ofta även i grannkommunerna Grästorp och Uddevalla samt Älvängen.

Hisingens Kylservice – ett självklart val när det kommer till installation och service av värmepumpar i Trollhättan!

Nyinstallation av värmepumpar

När det gäller nyinstallation gällande luft/luft värmepump åtar vi oss det och vi utför då ett kostnadsfritt hembesök så vi med säkerhet vet att ni får en offert på rätt modell och rätt typ av värmepump för ert hus.

Utbyte av värmepump

I de fall vi i samråd med er kommit fram till att reparation inte är försvarbart p.g.a. ålder samt kostnad i förhållande till ett byte av en ny värmepump, väljer ni då att låta oss få förtroendet att utföra bytet då debiterar vi ej någon felsökningskostnad. Detta gäller alla typer av värmepumpar så som frånluft luft/vatten och vätska/vatten samt luft/luft.

Service av värmepump

För att man skall kunna säkerställa att er värmepump går så optimalt som möjligt och inte tappar i cop så rekommenderar vi att man oavsett vilken typ av värmepump man har bör utföra en service var tredje år.

Beroende på vilken typ och driftförhållande så erbjuder vi olika storlekar och omfattning på service.

Tänk på att utnyttja ROT-avdraget!

Nyinstallation eller byte av värmepump ger dig som privatperson rätt till skattereduktion. Läs mer om ROT-avdraget här »