Företaget2017-10-24T10:35:53+00:00

Vi utför bland annat värmepumpsservice

Hisingens Kylservice AB är ett familjeföretag som startades 1967 av Kjell Hanson i anslutningen till hemmet på Hisingen i Göteborg. 1970 ombildades företaget till aktiebolag och redan året därpå flyttades firman till Sjuntorp strax utanför Trollhättan men behöll sitt namn. 2002 tog Kjells son Jimmie över företaget. Förutom Jimmie består företaget av kyltekniker Oskar. På kontoret sitter Marianne och jobbar med det administrativa.

Installation och service av värmepumpar och luftkonditionering

Hisingen kylservice AB säljer, installerar och servar värmepumpar och luftkonditionering åt privatpersoner i Lilla Edet, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla och Grästorps kommuner. Vi utför service på de flesta förekommande märken på marknaden.

Vi erbjuder ett flertal olika märken

Vid försäljning och installation erbjuder vi ett flertal olika märken såsom Panasonic (Sverigepumpen), Airwell, NIBE, Bosch, LG och Mitsubishi Electric. För garantins skull är det viktigt att kunden köpt värmepump med installation som ett paket. Värmepumpsservice och värmepumpsinstallation utförs av godkända installatörer.

Auktoriserade sverigepumpsexperter

Hisingen Kylservice är auktoriserade sverigepumpsexperter och har i över 20 år varit medlemmar i den rikstäckande serviceorganisationen Garant vilket innebär att vi kan serva produkter på garanti.
Vi är ett ackrediterat serviceombud för NIBEs produkter.

Försäljning, installation och service av större kyl- och frysanläggningar

Vi har också försäljning, installation och service av större kyl- och frysanläggningar till bland annat storkök. Vi är återförsäljare av Porkka och Kylpanel.

Certifierade kyltekniker

Alla våra kyltekniker är certifierade och Hisingens Kylservice är certifierat kontrollorgan gällande kontroll av köldmedelutrustning.

Välkommen till öppet hus!

I augusti varje år bjuder vi in till öppet hus med fika på vårt kontor och vår verkstad i Sjuntorp.

Välkommen att kontakta oss vid frågor
eller vidare info »